Palvelut

ACTION IS THE FOUNDATIONAL KEY TO ALL SUCCESS. 

– Pablo Picasso

PALVELUT

Myynnin edistäminen rakentamalla brändillesi tunnettuutta ja positiivista imagoa on meille sydämen asia. Kiteytämme viestisi ja puhuttelemme kohderyhmiä oikealla tavalla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Olemme tunnettuja joustavasta ja luotettavasta asiakaspalvelusta sekä iloisesta ja innostavasta toimintatavasta. Tartumme rohkeasti haasteisiin, ja olemme sitoutuneet tulokselliseen, täsmälliseen ja kustannustehokkaaseen viestintään.

MEDIA-
VIESTINTÄ / PR


Aktiivinen yhteydenpito kannaltasi tärkeisiin medioihin on meille itsestään selvä asia. Tunnemme mediakentän, meillä on laajat kontaktit sekä vahvat toimittajasuhteet.
VAIKUTTAJA-
VIESTINTÄ


Luomme ja ylläpidämme puolestasi suhteita bloggaajiin, tubettajiin, instaajiin ja muihin mielipidevaikuttajiin. Löydämme brändisi kannalta parhaat viestinviejät ja hoidamme myös erilaiset yhteistyöt heidän kanssaan.
SISÄLLÖN-
TUOTANTO


Olemme apunasi silloin kun omat resurssisi eivät riitä tuottamaan sisältöä verkkoon ja sosiaaliseen median kanaviin.
MEDIATILAISUUDET,
LANSEERAUKSET JA
TAPAHTUMAT


Meillä on vahva kokemus media-, bloggaaja- ja lanseeraustilaisuuksien järjestämisestä. Voit tilata tapahtuman avaimet käteen -periaatteella tai ulkoistaa meille vain jonkin osan tapahtumatuotannosta. Yhteistyökumppaneistamme saamme lisäkäsiä isonkin tapahtuman järjestämiseen.
KUVAPANKKI

Success Storyn kuvapankki on tarkoitettu median käyttöön, mutta se on myös mahdollista räätälöidä asiakkaan omaan käyttöön sopivaksi. Kuvapankista löytyy edustamiemme brändien kuvat, tiedotteet, hinta- ja saatavuustiedot kattavan hakusanaston kera. Kuvapankin käyttö vaatii sisäänkirjautumisen.
VERKOSTOT

Success Story tekee jatkuvasti yhteistyötä oman alansa osaajien kanssa erilaisissa asiakastöissä. Verkostoomme kuuluu mm. digiosaajia, video- ja valokuvaajia, graafisia suunnittelijoita, kääntäjiä, sisällöntuotanto-, tapahtumamarkkinointi- ja mediaseurantayrityksiä. Success Story työskentelee läheisesti myös stailistien, maskeeraajien ja kampaajien kanssa.