In English

Success Story edustaa sekä kotimaisia että kansainvälisiä brändejä eri toimialoilta.

Esimerkkejä menestyksekkäistä töistä:

V10 Plus

Success Storya suositeltiin minulle, kun Ihola Oy aloitti V10 Plus -brändin maahantuonnin 3 vuotta sitten. Kuulemani mukaan Satu Sairasella oli “hyvät suhteet” ja hänen “jokainen työtuntinsa oli rahan arvoinen”.

Olen käyttänyt Success Storyn palveluksia lanseerauksesta lähtien, enkä ole joutunut pettymään näiden kolmen vuoden aikana. Sadulla on todella paljon kontakteja ja hän on työskennellyt kovasti tehdäkseen brändin tunnetuksi.

V10 Plus -tuotteet ovat olleet esillä lehdissä ja blogeissa enemmän kun uskoin olevan mahdollista, ja yhteistyömme on ollut todella sujuvaa. Voin luottaa hänen panokseensa 100-prosenttisesti kaikissa tilanteissa.

Joka kerta kun tarvitsen pikaista apua johonkin, jopa Sadun työnkuvan ulkopuoliseen asiaan, hän vastaa minulle nopeasti loistavien ideoiden kera. Voin todella lämpimästi suositella Success Storya tekemään tuotteestasi menestyksen!

Nina Forssell, Ihola Oy / V10 Plus

IdHAIR

IdHAIR Finland Oy:n nuorekas ja nykyaikainen tuotevalikoima kattaa kaikki hiusmuodin osa-alueet. Saamme jatkuvasti asiakkailtamme erittäin positiivista palautetta tuotteidemme säännöllisestä näkyvyydestä mm. kotimaisessa mediassa ja blogeissa. Success Story Oy:n kanssa tehty yhteistyö helpottaa myyjiemme arkea ja on auttanut meitä saamaan uusia asiakkaita.

Olli Vähänen, toimitusjohtaja, IdHAIR Finland Oy

Tammer-Tukku

Yrityksemme on Suomen johtava käyttötavaran tukkuliike, ja meille on tärkeää edistää tuotteidemme tehokkaalla tiedotuksella myös jälleenmyyjäasiakkaidemme liiketoimintaa. Success Story Oy on toiminut luotettavana PR-kumppaninamme jo usean vuoden ajan. Viestintätoimiston tekemä aktiivinen tiedotustyö on dynaamista, innovatiivista ja laadukasta. Arvostamme henkilökohtaista tiedotustyötä ja yhteistyömme kautta olemmekin saavuttaneet rakentavaa tunnettuutta ensisijaisesti uusille tuotesarjoillemme.

Erika Haarla, tuotekehitys-ja projektikoordinaattori, Tammer-Tukku Oy

The only place where success comes before work is
in a dictionary.”Vidal Sassoon